Klussenbedrijf Beetsterzwaag

Uw kachelexpert in Beetsterzwaag

Wilt u gebruik maken van een specialist in kachels in Beetsterzwaag? Een milieuvriendelijke houtkachel geplaatst hebben in Beetsterzwaag? Of een stuk expertise inhuren die nodig is bij uw verbouwing? Maak dan gebruik van de specialisten voor de kachel en bij een verbouwing in Beetsterzwaag. Klusbedrijf Bareld de Haan is uw partner als het gaat om plaatsing en onderhoud van uw kachel. Het onderhoud van uw schouw, rookkanaal en schoorsteenkanaal is bij ons in vaardige handen. Het aanleggen van een geheel nieuw rookanaal of schoorsteenkanaal is een klus die we graag oppakken. Net als het plaatsen en inregelen van een milieuvriendelijke houtkachel. In Beetsterzwaag en elders is de pelletkachel op dit moment “hot”. Een pelletkachel geldt namelijk als een milieuvriendelijke toepassing van duurzame energie. De pellets voor de pelletkachel zijn afkomstig uit een duurzame productie. Het rendement op een houtkachel, zoals een pelletkachel is zeer hoog. Bijvoorbeeld uw horecagelegenheid in Beetsterzwaag kan er volledig op draaien. We leggen u in een persoonlijk gesprek graag meer uit over de opties die u met een pelletkachel heeft.

Uw verbouwing in Beetsterzwaag

Bij een verbouwing of renovatie komt veel kijken. Gaat u zelf verbouwen in Beetsterzwaag? Dan zult u in de meeste gevallen ook een expert nodig hebben bij werkzaamheden aan gas en elektra. Bareld de Haan Klussenbedrijf beschikt over de certificatie om werkzaamheden aan gas, elektra en waterleiding uit te mogen voeren. Daarbij beschikken we over ervaring en praktisch inzicht. Zo zorgen we iedere keer opnieuw voor een resultaat dat werkt in de praktijk. Wilt u liever dat wij de complete verbouwing voor u doen? Dan is dat geen enkel probleem. We maken graag een offerte voor u op. Dat hoeft niet per sé voor een verbouwing te zijn. Evengoed doen we een onderhoudsbeurt aan schoorsteenkanaal of rookkanaal.

Waarom kiezen voor Bareld de Haan Klussenbedrijf?

We noemen u graag een aantal redenen waarom u kiest voor Bareld de Haan Klussenbedrijf:

  • Afkomstig uit de regio Beetsterzwaag
  • Specialist voor de kachel
  • Duurzame oplossingen
  • Hulp bij uw verbouwing
  • Voordelige prijzen en volledige service en garantie

Beesterzwaag

Bel ons klussenbedrijf in Beetsterzwaag

Wilt u graag verduurzamen en een pelletkachel aanschaffen? Maar loopt u nog rond met veel vragen? Bel dan klussenbedrijf Bareld de Haan. Wij beantwoorden al uw vragen over de kachel, schouw, gashaard of verbouwing beantwoorden graag telefonisch. Ons telefoonnummer is 06-11403332. Heeft u liever dat wij bij u op locatie komen? Dan kunt u een afspraak maken en dan komen wij graag bij u langs. Bijvoorbeeld voor de vervanging van uw oude gashaard voor een pelletkachel in Beetsterzwaag.