Klussenbedrijf Burgum

Klussenbedrijf Bareld de Haan in Burgum

Wilt u de beste kwaliteit en service voor uw kachel in in Burgum? Hulp bij de verbouwing? Kies voor Bareld de Haan Klussenbedrijf. Wij zijn gevestigd bij u in de regio Burgum en gelden als dé specialist voor de kachel in Noord-Nederland. We zijn een jong en dynamisch bedrijf. In de afgelopen 15 jaar hebben we zorgvuldig gewerkt aan onze reputatie als kachelspecialisten. Daar hebben we de nodige veranderingen in gezien. Zo was het in onze beginperiode nog heel normaal om de schouw eens grondig op de schop te nemen. De gashaard werd nog vervangen door een centrale verwarming en duurzame energie werd nog weinig toegepast. Thans leveren we steeds vaker een houtkachel die werkt op duurzame energie. Daarbij is de pelletkachel in Burgum het meest populair. Begrijpelijk. De stookkosten zijn laag en de pellets voor de pelletkachel goedkoop en duurzaam. Een pelletkachel is in staat om voor voldoende capaciteit te zorgen om ook een compleet bedrijf van energie te voorzien. Bijvoorbeeld voor een horecagelegenheid in Burgum zou een pelletkachel een prima optie kunnen zijn. Neem nu contact op met Bareld de Haan Klussenbedrijf voor vrijblijvende informatie over uw opties in Burgum.

Vernieuwing en onderhoud van uw kachel in Burgum

Een kachel hoort natuurlijk storingsvrij te werken. Toch is dat lang niet altijd zo. Meestal is een storing veroorzaakt door inferieure apparatuur, een slechte montage of gebrekkig onderhoud. Bij Bareld de Haan zetten we dagelijks ons beste beentje voor om te zorgen voor een kachel van een goed merk. Daarbij hoort een vakbekwame montage en goed onderhoud. Op alle drie deze punten scoren wij hoog. De beste merken en een vakkundige aanleg. Het onderhoud aan de schouw samen met het rookkanaal en het schoorsteenkanaal kunt u gerust aan ons overlaten. Vele ervaring en praktisch inzicht zorgen voor een mooie schouw met optimaal werkend rookkanaal en schoorsteenkanaal.

Burgum

Hulp bij uw verbouwing in Burgum

Naast onze specialisatie op het gebied van kachels zorgen we ook voor hulp bij een verbouwing. In Burgum voeren we complete verbouwingen uit. U schakelt ons klussenbedrijf tevens in als u zelf aan het verbouwen bent, maar een stukje extra hulp goed kunt gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Aanleg elektra
  • Aanleg en onderhoud rookkanaal en schoorsteenkanaal
  • Vervanging schouw en gashaard
  • Verbouwing badkamer en toilet
  • Centrale verwarming aanleggen en onderhouden

Afspraak maken in Burgum?

Heeft u interesse in een pelletkachel, houtkachel, gashaard of heeft u hulp nodig met een verbouwing? Vraag dan een offerte aan voor uw project door te bellen naar: 06-11403332. Wij denk graag met u mee en kunnen u een vrijblijvende offerte sturen voor bijvoorbeeld het vervangen van uw houtkachel voor een pelletkachel in Burgum.