Klussenbedrijf Drachten

Voor verbouwingen en werk aan de kachel

Een gedeeltelijke of complete verbouwing of renovatie in zicht in Drachten? Op zoek naar een specialist voor de kachel bij u in de regio Drachten? Tijd om het rookkanaal of het schoorsteenkanaal te laten onderhouden? Ziedaar de onderwerpen waarvoor u bij Bareld de Haan Klussenbedrijf moet zijn. Ons klussenbedrijf is volkomen allround en zorgt voor gecertificeerd werk. Zo werken we aan uw kachel, de waterleiding, gas en elektra vanuit een gedegen certificering. Alle soorten werkzaamheden waar u misschien wel aan zou willen beginnen, maar niet aan mag beginnen, kunnen wij voor onze rekening nemen. Daar profiteert u in Drachten in meerdere opzichten van. U heeft niet alleen een specialist in huis. U maakt ook gebruik van onze voordelige tarieven. Laat u ons uw wensen voor de kachel en de verbouwing in Drachten weten? Dan zorgen wij ervoor dat u snel een duidelijke offerte in huis heeft met een scherpe prijs.

Specialist voor de kachel in Drachten

Bareld de Haan Klussenbedrijf is vooral bekend vanwege de gedegen ervaring met problemen bij de kachel. We werken voor klanten in heel Noord-Nederland. Bij u in Drachten zorgen we natuurlijk niet alleen voor reparatie van uw kachel. We voeren renovaties uit aan het rookkanaal en het schoorsteenkanaal. Een milieuvriendelijke pelletkachel plaatsen in Drachten? Dat is een opdracht die we met veel genoegen uit zullen voeren. Net als het ombouwen van een schouw of het plaatsen van een moderne gashaard die niet uitsluitend op gas werkt, maar ook op andere (duurzame) energiebronnen. Heeft u al inspiratie? Laten we daar binnenkort dan over verder praten bij u op locatie.

Gecertificeerd werk aan alle voorzieningen bij u in huis

Bareld de Haan Klussenbedrijf is in het bezit van ervaring en de benodigde certificeringen. Deze hebben in ieder geval betrekking op:

  • Gas
  • Water
  • Elektra
  • Kachels
  • Centrale verwarming

Drachten

Contactgegevens van Bareld de Haan Klussenbedrijf in Drachten

Voor informatie en prijzen belt u met Bareld de Haan Klussenbedrijf op telefoonnummer 06-11403332. Wij geven u graag een vrijblijvend advies over uw kachel of andere werkzaamheden bij een verbouwing. Reken op ons als het gaat om een vakkundige reparatie aan uw gashaard, houtkachel of pelletkachel. Alle werkzaamheden aan gas, water, elektra en kachel worden gecertificeerd uitgevoerd. Maak nu gebruik van het aanbod van Bareld de Haan Klussenbedrijf in Drachten.