Gashaard

Uw specialist in Noord-Nederland voor de kachel

Een gespecialiseerd bedrijf in levering en onderhoud van een gashaard nodig? Ga naar Bareld de Haan. Wij werken vanuit Hemrik in Friesland voor zakelijke en particuliere klanten. Steeds vaker worden we ingeschakeld door klanten van buiten onze regio. Zij doen een beroep op ons vanwege onze vakkennis en praktische oplossingen voor de gashaard en andere soorten kachels. Op de momenten dat onze klanten voor een nieuwe gashaard kiezen, dan is dat heel vaak omdat de sfeer en de uitstraling van de haard wordt gewaardeerd. Wilt u zelf weten hoe de gashaard ook bij u kan functioneren als warmtebron en brenger van sfeer? Laat het ons dan weten. Wij zorgen voor een gratis en vrijblijvende offerte.

Is een schoorsteen nodig bij een gashaard?

In de oudere modellen gashaard was het gebruikelijk dat de afvoer via de schoorsteen ging. Dat is al een flinke tijd niet meer zo. In moderne woningen komt de aanvoer van zuurstof voor de haard van buiten en worden de rookgassen via hetzelfde gat in de muur afgevoerd. Bij Bareld de Haan bieden we oplossingen voor situaties waar u wel gehecht bent aan uw gashaard, maar van het gebruik van het schoorsteenkanaal af wilt. Dat kan u onder de streep zeker in het onderhoud schelen. Zeker als uw schoorsteenkanaal niet optimaal functioneert. Bij de levering van een nieuwe haard op gas zorgen we voor de oplossing die het beste past in uw situatie. Natuurlijk letten we dan op de laagste kosten die dit voor u meebrengt. Een praktisch advies is iets waar u altijd op mag rekenen bij Bareld de Haan Klussenbedrijf.

5 Verschillende modellen gashaarden

Binnen het assortiment gashaarden dat we vanuit Bareld de Haan leveren vindt u zeker een aanbod in de volgende soorten gashaarden:

  • Inzet
  • Inbouw
  • Vrijstaand
  • Hangend
  • Afvoerloze gashaarden

Heeft u een ander idee? Laat ons dit dan weten, zodat we samen de beste oplossing hiervoor kunnen bespreken.

Gashaard

Bareld de Haan Klussenbedrijf. Contactgegevens voor de gashaard

Voor informatie over de opties in uw situatie kunt u bellen met telefoonnummer 06-11403332. U ontvangt van ons vrijblijvende en gratis informatie over de mogelijkheden. Ons advies is praktisch en gericht op de voordeligste manier waarop uw wensen kunnen worden gerealiseerd. Voor een praktisch en vakkundig advies gaat u naar Bareld de Haan Klussenbedrijf. Wij zijn uw specialist in Noord-Nederland voor de gashaard en andere kachels.