Klussenbedrijf Groningen

Uw specialist in kachels en klussen in Groningen

Bent u op zoek naar een klussenbedrijf in Groningen? Een klussenbedrijf waar u terecht kunt voor alle soorten werkzaamheden aan de kachel? Neem contact op met Bareld de Haan Klussenbedrijf. Wij zijn gevestigd in de provincie Groningen en werken voor opdrachtgevers in geheel Noord-Nederland. Al meer dan 15 jaar zijn we gespecialiseerd in alles wat met een kachel te maken heeft. De pelletkachel, houtkachel, de schouw en de gashaard. Deze kennen voor ons bijna geen geheimen meer. Heeft u een complex probleem met uw kachel? Wilt u het rookkanaal schoon laten maken? Is uw schoorsteenkanaal verstopt? Of wilt u een milieuvriendelijke oplossing met een nieuwe pelletkachel? Dan heeft u onderwerpen waar u bij ons klussenbedrijf in Groningen uitstekend voor terecht kunt. Laat ons in Groningen weten wat uw probleem of vraag is. Wij zorgen voor een scherp geprijsde offerte en een praktische oplossing.

Klussenbedrijf Bareld de Haan in Groningen

Uiteraard kunt u ons inschakelen als het schoorsteenkanaal of juist het rookkanaal moet worden schoongemaakt. We maken direct een afspraak daarvoor. Wilt u meer dan dat? Bijvoorbeeld een pelletkachel als vervanging van uw oude gashaard? Een milieuvriendelijke houtkachel? Of misschien zelfs wel een gashaard die mede op zonne-energie werkt? Dan doet u toch gewoon een beroep op de meer dan 15 jaar ervaring van Bareld de Haan. We zetten onze kennis en ervaring in om u optimaal van dienst te zijn. Wilt u een complete verbouwing uit laten voeren? Ook dat bieden wij aan. Met volledige service en garantie op arbeid en materiaal. Met een complete verbouwing mochten we inmiddels al veel klanten in Groningen helpen.

Pelletkachel Groningen

Een pelletkachel is een uitstekende keuze als u wilt gaan voor een duurzame warmtebron. Pelletkachels zijn namelijk vele malen duurzamer dan bijvoorbeeld uw oude gashaard of houtkachel. Dit komt omdat pelletkachels de brandstof volledig verbranden. Dat betekent dus dat bijna 100% van de brandstof wordt omgezet in warmte. Bent u van plan om een pelletkachel bij u thuis te plaatsen in Groningen? Maar loopt u nog met vragen rond? Neem dan contact op met Klussenbedrijf Bareld de Haan. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden omtrent een pelletkachel in Groningen.

Van pelletkachels tot verbouwingen

Als allround klusbedrijf kunt u zeker voor alle soorten problemen met kachels en gashaarden terecht. Schakel Bareld de Haan Klussen Klussenbedrijf in Groningen ook in voor:

  • Sanitair
  • Elektra
  • Waterleiding
  • Gas
  • Verbouwingen

U merkt het. We zijn van alle markten thuis. Waar een wettelijke eis bestaat om te werken met gecertificeerd personeel: wij beschikken over de benodigde certificeringen. Dat geeft een aanvulling op de zekerheid dat wij betrouwbaar en vakkundig werk leveren.

Neem contact op met Bareld de Haan Klussenbedrijf in Groningen

Wilt u meer weten over uw mogelijkheden van een gashaard, schouw of houtkachel? Of wilt u juist een complete verbouwing in Groningen uit laten voeren? Bel dan met Bareld de Haan Klussenbedrijf in Groningen op telefoonnummer 06-11403332. Ons allround klussenbedrijf helpt u raag met uw kachel of verbouwing in Groningen.

Klussenbedrijf Groningen