Klussenbedrijf Heerenveen

Voor verbouwingen en kachels in Heerenveen

Zit u met een verbouwing in Heerenveen en zoekt u een jong en dynamisch klussenbedrijf? Een klussenbedrijf waar u terecht kunt voor een complete verbouwing in Heerenveen? Bareld de Haan Klussenbedrijf is uw specialist voor de kachel in Heerenveen. Daarnaast kunt u ons inschakelen voor alles wat met een verbouwing te maken heeft. Bent u bijvoorbeeld zelf aan het verbouwen, maar heeft u geen certificaat voor gas en elektra? Dan schakelt u Bareld de Haan daar toch voor in! Wij beschikken namelijk wel over de benodigde certificeringen. Wij werken flexibel. Precies wat u nodig heeft voor de verbouwing op het juiste moment. Laat u ons weten waar u ons bij nodig zou kunnen hebben? Dan zorgen wij voor een mooie prijsopgave voor u in Heerenveen.

Milieuvriendelijk stoken met een pelletkachel in Heerenveen

Steeds vaker krijgen wij verzoeken van klanten om de oude gashaard de deur uit te doen. Een veel gekozen oplossing is een pelletkachel. Deze pelletkachel hebben wij inmiddels al verschillende keren in Heerenveen en omgeving mogen plaatsen. Toch liever een houtkachel? Maar dan wel zo één die op zonne-energie werkt? Dan heeft u ook een fraaie en milieuvriendelijke oplossing gekozen. Wij helpen u bij de realisatie. We helpen u bij alle soorten klussen. Van een eenvoudige schoonmaak van het rookkanaal of het schoorsteenkanaal tot een complexe verbouwing. Inclusief werkzaamheden aan gas, elektra en waterleiding. Kortom, Bareld de Haan Klussenbedrijf zorgt bij iedere verbouwing voor een eindresultaat waar we allemaal trots op zullen zijn.

Pelletkachel Heerenveen

Een pelletkachel is een uitstekende keuze als u wilt gaan voor een duurzame warmtebron. Pelletkachels zijn namelijk vele malen duurzamer dan bijvoorbeeld uw oude gashaard of houtkachel. Dit komt omdat pelletkachels de brandstof volledig verbranden. Dat betekent dus dat bijna 100% van de brandstof wordt omgezet in warmte. Bent u van plan om een pelletkachel bij u thuis te plaatsen in Heerenveen? Maar loopt u nog met vragen rond? Neem dan contact op met Klussenbedrijf Bareld de Haan. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden omtrent een pelletkachel in Heerenveen.

Werkzaamheden aan uw pelletkachel in Heerenveen

Als het om uw houtkachel of pelletkachel gaat is Bareld de Haan Klussenbedrijf uw specialist. U kunt bij ons terecht voor reparatie, renovatie, schoonmaak, plaatsing en vervanging van:

  • Pelletkachel
  • Houtkachel
  • Gashaard
  • Schouw
  • Rookkanaal en schoorsteenkanaal

We passen uw ideeën vakbekwaam toe in iedere situatie. Van renovatie tot geavanceerde aanleg van een milieuvriendelijke toepassing.

Klussenbedrijf Heerenveen

Contacteer Bareld de Haan Klussenbedrijf in Heerenveen

Telefoonnummer 06-11403332 kunt u gebruiken om contact op te nemen over uw verbouwing of opdracht aan de kachel in Heerenveen. Wij geven u graag een vrijblijvend advies. Wilt u direct een offerte aanvragen? Bijvoorbeeld voor het schoonmaken van het rookkanaal of schoorsteenkanaal? Dan heeft u deze snel in huis. Van een reparatie aan uw gashaard tot een complete verbouwing. Bareld de Haan Klussenbedrijf is uw betrouwbare partner voor verbouwingen en pelletkachels in Heerenveen.