Klussenbedrijf Hemrik

Bareld de Haan voor kachels en verbouwingen

Bent u op zoek naar een specialist voor uw kachel in Hemrik? Een klussenbedrijf dat zorgt voor een voordelige prijs en een vakkundig opgeleverd resultaat? Bareld de Haan Klussenbedrijf is gevestigd in Hemrik en geldt als dé specialist in Noord-Nederland voor werkzaamheden aan de kachel. Een pelletkachel, houtkachel, gashaard en schouw? Ze kennen voor ons geen geheimen. Wilt u dat uw rookkanaal en schoorsteenkanaal vakkundig wordt aangelegd en onderhouden? Neem dan geen risico en schakel Bareld de Haan Klussenbedrijf in Hemrik hiervoor in. Al onze producten en diensten leveren wij met volledige service en garantie. Een duurzame pelletkachel laten plaatsen? Een storingsvrije werking gewenst van deze houtkachel? Laat het aan Bareld de Haan Klussenbedrijf in Hemrik over. U zult er voor vele jaren plezier aan beleven.

Aanleg van rookkanaal en schoorsteenkanaal in Hemrik

Er gebeuren nog steeds te veel ongelukken door een rookkanaal of schoorsteenkanaal dat niet vakkundig is aangelegd. Slecht onderhoud is een andere oorzaak van nare ongelukken. Brand en een slecht binnenklimaat zijn vervelende gevolgen waar niemand op zit te wachten. Door Bareld de Haan Klussenbedrijf in Hemrik in te schakelen voor aanleg en onderhoud kiest u voor zekerheid. Het plaatsen van een rookkanaal en schoorsteenkanaal doen wij vakkundig. Volledige service en garantie vinden wij vanzelfsprekend. We kiezen voor de beste kwaliteit producten en werken op de voor u voordeligste manier. Twijfelt u aan de huidige staat van uw rookkanaal en schoorsteenkanaal? Wilt u dat de schouw eens goed nagekeken wordt? Neem dan contact op met Bareld de Haan Klussenbedrijf in Hemrik.

Allround Klussenbedrijf Bareld de Haan 

We zijn u graag van dienst met levering en onderhoud op de volgende gebieden:

  • Specialist in kachels.
  • De bouw van een schouw om uw kachel
  • Verbouwing en renovatie
  • Centrale verwarming. Aanleg en onderhoud
  • Gecertificeerd voor gas en elektra
  • Vakbekwaam in sanitair en water

Klussenbedrijf Hemrik

Vanuit onze vestigingsplaats Hemrik werken we voor particulieren en ondernemers in de ruime regio. We zijn dé specialist voor de kachel in Noord-Nederland. Tevens zijn wij volkomen flexibel bij een verbouwing. Zo schakelt u ons gewoon in als u wilt dat wij alleen de essentiële onderdelen van de verbouwing doen. U doet dan zelf het werk dat u op een verantwoorde manier kunt doen.

Neem contact op met Bareld de Haan Klussenbedrijf in Hemrik

Telefoonnummer 06-11403332 is het nummer waarop u Bareld de Haan Klussenbedrijf kunt bereiken. We geven u graag vrijblijvende informatie en advies over bijvoorbeeld de bouw van uw schouw of alles wat met uw kachel te maken heeft. Wij zijn uw specialist voor uw kachel en uw verbouwing in Hemrik.