Houtkachel

Bareld de Haan is uw kachelspecialist in Noord-Nederland

Bent u op zoek naar een goede houtkachel? Kies dan voor de kachelspecialist in Noord-Nederland. Bareld de Haan Klussenbedrijf is een jong en dynamisch bedrijf uit Hemrik. We werken voor zakelijke en particuliere opdrachtgevers. Iedere houtkachel is voor ons aanleiding om maatwerk in uw situatie te leveren. We adviseren u over de houtkachel die bij u het beste tot recht zal komen. Reken daarbij op een advies dat is gebaseerd op ruim 15 jaar ervaring. Steeds vaker zien wij een aanvraag voor een houtkachel binnen komen als alternatief voor fossiele brandstoffen. Inderdaad, wij vinden net als u dat een houtkachel hier uitstekend bij kan helpen. De nieuwste modellen leveren een nog hoger rendement. Nieuwe technieken worden in rap tempo doorgevoerd. Dat heeft zeker te maken met de populariteit waarin houtkachels zich mogen verheugen. Wilt u dat ook bij u de kachel vakkundig wordt gemonteerd? De laagste prijs voor montage en onderhoud? Kies dan voor Bareld de Haan Klussenbedrijf als uw leverancier.

Duurzaam stoken met een houtkachel

Een deel van de populariteit van de houtkachel kan worden verklaard door de duurzaamheid van de energie. Het meest gebruikte materiaal zijn pellets. Deze worden duurzaam geproduceerd en zorgen voor een hoog rendement. Er is geen belasting van het milieu door fossiele brandstoffen. Op veel plaatsen in Nederland worden houtkachels gebruikt om een tegenwicht te kunnen bieden aan de vermindering van de Groningse gaswinning. Bij Bareld de Haan Klussenbedrijf gaan we graag met u in gesprek over de mogelijkheden die u heeft om te kiezen voor duurzame energievoorziening. Vraag daarbij zeker naar de jongste mogelijkheden om subsidie te krijgen op de aanschaf van uw kachel. Een andere belangrijke reden om te kiezen voor houtkachels is de sfeer die ermee kan worden verkregen. We geven u graag advies over welke modellen het beste in uw interieur passen. Daarbij werken we onafhankelijk van leveranciers. Ons advies is daarmee altijd gebaseerd op uw wensen.

Een houtkachel bij Bareld de Haan

  • Gratis en gedegen advies
  • 15 Jaar ervaring met kachels
  • De beste producten tegen de laagste prijs
  • Vakkundige montage
  • Volledige service en garantie

Contact opnemen over een houtkachel

Voor informatie over de mogelijkheden bij een verbouwing en voor een kachel kunt u bellen met telefoonnummer 06-11403332. Bareld de Haan Klussenbedrijf is uw specialist als het gaat om een houtkachel in Noord-Nederland.

Houtkachel