Klussenbedrijf Joure

Meer dan 15 jaar kachel en pelletkachel ervaring in Joure

Wilt u gebruik maken van de diensten van een specialist voor uw kachel in Joure? Een nieuwe pelletkachel, houtkachel of gashaard laten leveren in Joure? Een verbouwing aan de schouw of aanleg van een rookkanaal of schoorsteenkanaal? Dan kiest u in Joure voor Bareld de Haan Klussenbedrijf. Wij zijn dé specialist voor de kachel in Noord-Nederland. Nieuwe levering van een duurzame pelletkachel? Een verbouwing aan de schouw of het schoonmaken van rookkanaal en schoorsteenkanaal. Reken op Bareld de Haan Klussenbedrijf. Met ruim 15 jaar aan ervaring en veel tevreden klanten in Noord-Nederland mogen we ons met recht dé kachelspecialist in Joure noemen. Heeft u twijfels over de staat van uw kachel? Bent u op zoek naar een duurzame toepassing met een houtkachel, zoals een pelletkachel? Laat het dan weten aan Bareld de Haan Klussenbedrijf. Wij bieden u een scherp geprijsde offerte en gegarandeerde kwaliteit. In Joure en in heel Noord-Nederland.

Uw verbouwing in Joure in goede handen

Bareld de Haan Klussenbedrijf zorgt voor een vakkundige verbouwing. We kunnen deze compleet voor u verzorgen. Verstand van gas, elektra en waterleiding. Daar staan we om bekend. Onze reputatie hebben we ook laten certificeren door de brancheverenigingen. We voldoen daarmee altijd aan de wettelijke regels. Bent u zelf met een verbouwing in Joure bezig, maar weet u niet 100% zeker dat u het met gas en elektra goed doet? Dan is het aan te raden om een vrijblijvende offerte aan te vragen bij Bareld de Haan Klussenbedrijf. Wij zijn flexibel en bieden u precies de hulp die u nodig hebt. Het aanleggen van een schouw, rookkanaal of schoorsteenkanaal kan bijvoorbeeld best ingewikkeld zijn. Net als een gedegen aanleg van de elektra bij u thuis of in het bedrijf. Door Bareld de Haan Klussenbedrijf in te schakelen kiest voor u zekerheid en betrouwbaarheid bij uw verbouwing.

Klussenbdedrijf Joure

Kachel expert in Joure

De verbouw is bij ons in vertrouwde handen. Het meest bekend zijn we echter bij onze klanten voor werkzaamheden op de volgende onderwerpen:

  • Pelletkachel
  • Houtkachel
  • Gashaard
  • Schouw
  • Schoorsteenkanaal en rookkanaal

Vrijblijvende offerte in Joure aanvragen

Bareld de haan Klussenbedrijf is te bereiken op het telefoonnummer 06-11403332. Spreek gerust in als we even niet bereikbaar zijn. We bellen u dan zo spoedig mogelijk terug. Wij kunnen u in Joure helpen met een pelletkachel, kachel of een gehele verbouwing. Neem daarom snel contact op met klussenbedrijf Bareld de Haan. Dan helpen wij u graag verder met uw verbouwing of kachel in Joure.