Kachel

Specialist in kachels in Noord-Nederland

Heeft u een wens voor een kachel in Noord-Nederland? In de provincies Friesland, Groningen en Drenthe is Bareld de Haan Klussenbedrijf uw specialist voor de kachel.
Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf uit Hemrik in Friesland. Centraal gelegen voor de drie noordelijke provincies. We hebben inmiddels 15 jaar aan ervaring met kachels. Daarbij hebben we ons sterk ontwikkeld. Daardoor mogen we ons inmiddels met recht de kachelspecialist van Noord-Nederland noemen. U kiest voor ons, omdat we zorgen voor een praktische oplossing met uw kachel. Dat kan zijn omdat uw kachel storingen heeft. Wij lossen deze op. Praktisch, secuur en voordelig. Heeft u behoefte aan een nieuwe kachel? Bijvoorbeeld een model dat duurzaam kan worden gestookt? Of misschien zelfs wel een van de modellen kachels die op zonne-energie werken? Reken dan op onze vakkundigheid met een gedegen advies. Ons advies is overigens altijd gratis en vrijblijvend. U heeft ruimschoots de tijd om uw wensen en mogelijkheden in kaart te brengen. Bent u klaar voor de meest geschikte oplossing voor de kachel? Dan ligt de offerte van Bareld de Haan Klussenbedrijf binnen korte tijd bij u in de bus.

Onderhoud aan uw kachel

Met goed onderhoud zorgt u voor een veilig klimaat in huis. Het zal u ook schelen in de stookkosten. Vooral belangrijk vinden wij uw persoonlijke veiligheid. Heeft u een verstopt rookkanaal? Werkt het schoorsteenkanaal niet helemaal naar behoren? Neem dan zeker contact op met Bareld de Haan. Wij komen bij u langs om te zorgen dat alles weer naar behoren functioneert. We werken secuur en gaan pas weg als het probleem is opgelost. Bel ons voor een vrijblijvende prijsopgave. We bieden u de voordeligste prijs en de beste service.

De kenmerken van Bareld de Haan Klussenbedrijf

  • Specialist in kachels
  • Vakkundige montage
  • Gedegen onderhoud
  • Praktische oplossingen
  • Veel service en garantie. Laagste prijs

Daarbij gaan we altijd secuur te werk. Wat ons betreft is nauwkeurigheid het belangrijkste element dat zorgt voor een optimale werking van uw kachels.

Kachel

Offerte aanvragen voor een kachel

Belt u voor informatie en een prijsopgave met Bareld de Haan Klussenbedrijf op telefoonnummer 06-11403332. Wij zorgen voor een gratis en vakkundig advies. Wilt u gebruik gaan maken van het voordeligste aanbod? Neem contact met ons op, dan sturen wij u een passende offerte voor uw nieuwe kachel.