Klussenbedrijf

Voor al uw klussen in Noord-Nederland

Bent u op zoek naar een goed klussenbedrijf in Friesland, Drenthe of Groningen? Kies de specialist in kachels en verbouwingen. Bareld de Haan Klussenbedrijf is gevestigd in Hemrik. Centraal gelegen voor klussen in Friesland, Groningen en Drenthe. U schakelt ons in voor klussen in en om uw woning. Daarbij zijn we volkomen flexibel. Bareld de Haan Klussenbedrijf kan een complexe verbouwing volledig voor u verzorgen. Heeft u het klussenbedrijf nodig, omdat u zelf een stuk kennis en ervaring te kort komt? Dan schakelen we met u mee. Zo kunnen we u bijvoorbeeld ondersteunen met de aanleg van gecertificeerd werk aan elektra en gasleiding. We zijn allrounders die nauwkeurig werk leveren en daarbij het voordeligste tarief hanteren. Bent u op dit moment bezig met een verbouwing? Heeft u daar hulp bij nodig? Bel dan met Bareld de Haan Klussenbedrijf voor een gesprek over de mogelijkheden.

Klussenbedrijf gespecialiseerd in kachels

De oorsprong van Bareld de Haan is zo’n 15 jaar geleden begonnen bij de kachels. We hebben ons daarin ontwikkeld tot ware specialisten. We staan bekend als dé specialist in kachels van het noorden. We werken daarbij voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers. Een advies nodig over het praktisch gebruik van een gaskachel anno nu? Een concreet uitgewerkt plan voor uw kachel met een secure uitwerking? Bareld de Haan denkt met u mee en zorgt voor een eindresultaat van topkwaliteit. We werken onafhankelijk van merken en dealers. Daardoor zijn we altijd in staat om u het advies te geven dat aansluit bij uw wensen en budget.

Diensten van ons klussenbedrijf

We voeren een veelheid aan klussen uit. Lang niet altijd ligt de nadruk op werkzaamheden die te maken hebben met kachel en verwarming. U kunt ons namelijk ook inzetten voor:

  • Aanleggen elektriciteit
  • Gecertificeerd leidingwerk
  • Renovaties
  • Aanleg badkamer en keuken
  • Dakkapellen en uitbouwen realiseren

Klussenbedrijf

Neem contact op met Bareld de Haan Klussenbedrijf

Voor informatie over de mogelijkheden en het maken van een afspraak kunt u bellen met Bareld de Haan op telefoonnummer 06-11403332. Wij hielpen al veel mensen als klussenbedrijf in Groningen, Heerenveen, Drachten, Leek, Haren, Joure, Sneek, Hemrik, Burgum, Beetsterzwaag, Gorredijk. Wij zijn daarnaast uw specialist voor kachel en verwarming in Noord-Nederland. Door ons te bellen kunt u vrijblijvend informatie over de prijzen krijgen. Uiteraard kunt u telefonisch direct een afspraak met ons maken. We kunnen bij u op locatie dan een gedegen inschatting maken van de aard, omvang en prijzen voor een opdracht. Bareld de Haan is uw klussenbedrijf dat zorgt voor voordelig vakwerk.