Klussenbedrijf Leek

De specialist voor uw kachel in Leek

Heeft u een goede en ervaren specialist voor uw kachel nodig in Leek? Kies voor de complete service van Bareld de Haan Klussenbedrijf. Ook voor de levering van een nieuwe kachel in Leek bent u bij ons aan het goede adres. Wij werken voor particulieren en zakelijke opdrachtgevers in en rondom Leek. Uw kachel is bij ons in betrouwbare handen. Wij kunnen prima uit de voeten met een pelletkachel, houtkachel, gashaard en de schouw. Het aanleggen en onderhouden van een rookkanaal en schoorsteenkanaal kunt u ook met een gerust hart aan ons overlaten. Reken op onze ruim 15 jaar aan ervaring. Bareld de Haan Klussenbedrijf heeft in Leek niet uitsluitend klanten voor de kachel. Een complete verbouwing behoort zeker ook tot de mogelijkheden bij u in Leek. Neem via onderstaande gegevens contact met ons op voor informatie en een offerte.

Verbouwing in Leek

Onze oorsprong ligt bij het plaatsen en onderhouden van kachels. Steeds vaker vroegen klanten ons om ook andere klussen uit te voeren. Zo groeide in de loop van de jaren onze expertise en daarmee onze ervaring. Kennis en inzicht worden steeds aangetoond door certificeringen. Daarmee heeft u in Leek een nog beter beeld van onze kennis en kunde. Een complete verbouwing? Dat bespreken we graag met u. We zorgen voor een verbouwing waar u met veel plezier op terug zult kijken. Lastige klussen waar u zelf niet aan wilt beginnen? Vraag Bareld de Haan Klussenbedrijf vrijblijvend om advies. Met onze hulp wordt uw verbouwing tot een succes!

Klussenbedrijf Leek

Het aanbod voor uw kachel en verbouwing in Leek

Binnen ons aanbod voor een verbouwing en op het gebied van kachels vindt u de volgende hoofdonderwerpen terug:

  • Plaatsen en onderhouden van uw kachel
  • Voordelige levering van pelletkachel, houtkachel en gashaard
  • Plaatsing en onderhoud van rookkanaal en schoorsteenkanaal
  • Verbouwing en renovatie (compleet)
  • Gecertificeerd werk aan gas, elektra en waterleiding

Contactgegevens van Bareld de Haan Klussenbedrijf in Leek

Voor meer informatie over de opties bij een verbouwing gaat u naar Bareld de Haan Klussenbedrijf. Net als voor plaatsing en onderhoud aan uw kachel. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 06-11403332. Zijn we tijdelijk niet in de gelegenheid om u direct te helpen? Laat dan zeker een bericht achter. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Bareld de Haan Klussenbedrijf? Uw specialist voor verbouwingen en kachels in Leek.