Over ons

Klussenbedrijf

Bareld de Haan Klussenbedrijf is een jong bedrijf met ruim 15 jaar ervaring. Wij werken in een straal van 50 kilometer rondom Hemrik. Woont u in plaatsen als Drachten, Groningen, Heerenveen, Joure, Leek, Haren, Burgum, Gorredijk, Beesterzwaag of Sneek, dan bent u bij ons van harte welkom.

Kachel- en schoorsteenspecialist

Wij zijn gespecialiseerd in reparatie, levering en montage van kachels, en kunnen u met alle bijkomende werkzaamheden zoals schoorsteenrenovatie en de aanleg van nieuwe rookkanalen van dienst zijn. Wij leveren en monteren houtkachels, gashaarden, pelletkachels, inbouwhaarden en schouwen. Door onze ruime ervaring op het gebied van kachels durven wij ons dan ook gerust de kachelspecialist van de regio te noemen. Wij geven graag advies over de verschillende mogelijkheden en staan garant voor onze kwaliteit.

Klussen en verbouwen

Ook voor andere klussen zoals verbouw, renovatie, gas, water en elektra, keukens, badkamer en toilet kunt u bij ons terecht. Door onze kwalificaties en goed overleg met onze klanten kunnen wij secuur en net werk garanderen.

Over ons

Professionele installatietechniek

Of het nu gaat om gas, water en elektriciteit of om sanitair en cv-ketels; bij Bareld de Haan Klussenbedrijf kunt u voor allerlei werkzaamheden omtrent installatietechniek terecht. Graag regelen we voor u de complete installatietechniek van A tot Z. U kunt ons uiteraard ook inschakelen voor het onderhoud aan uw installaties om problemen in de toekomst te voorkomen.

Contact

Neem contact op met ons klussenbedrijf wanneer u meer informatie wenst of een vrijblijvende offerte wilt aanvragen. Dit kan door middel van het contactformulier op deze pagina. Bellen of mailen mag natuurlijk ook.