Pelletkachel

De kachel van nu

Zoekt u een goede leverancier van een pelletkachel in Noord-Nederland? Bareld de Haan Klussenbedrijf; dé specialist in kachels. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf. Vanuit onze vestigingsplaats in Hemrik (Friesland) werken we voor opdrachtgevers in Friesland, Drenthe en Groningen. De populariteit van pelletkachels is nog steeds stijgende. Klanten schakelen ons in, omdat wij expert zijn in kachels. Het plaatsen van een pelletkachel doen we zeer nauwkeurig. Net als u willen wij namelijk dat uw pellet kachel probleemloos functioneert. We beoordelen de situatie bij u op locatie en komen met een gericht en praktisch advies. Daarmee maken we een eerste stap richting het optimaal gebruik van uw pelletkachel. Zo kunnen we bepalen welke werkzaamheden er bij u nodig zijn. Ons advies en de offerte zijn gratis en vrijblijvend. Mogen we bij u aan de slag om een van onze pelletkachels te plaatsen? Dan zorgen we voor een resultaat waar u volledig tevreden mee zult zijn. Aansluitend verlenen wij volledige service en garantie. Werkt uw pellet kachel na een tijdje niet volledig naar behoren? Wilt u een praktisch advies over het onderhoud van de kachel? Pak dan de telefoon en bel ons. Wij staan u met raad en daad terzijde.

Pelletkachel voor grote ruimtes

Op steeds meer plaatsen worden pelletkachels gebruikt om grote ruimtes te verwarmen. Het is zelfs mogelijk om met een enkele pelletkachel een bedrijf te laten draaien op haar energie. Verwarming en warm water zijn geen probleem en de stookkosten zijn lager dan bij het gebruik van fossiele brandstoffen. De pellets voor deze kachels zijn duurzaam geproduceerd. Bij een aantal kachels is het mogelijk om ook andere brandstoffen dan pellets te gebruiken in de kachel. Ons advies aan u is gericht op datgene wat u wilt bereiken. Volledig duurzaam of vooral gericht op besparing? U mag het zeggen. Wij hanteren de flexibiliteit die nodig is om u optimaal van dienst te zijn.

Pelletkachel

5 Voordelen van een pelletkachel

We noemen u met genoegen een aantal voordelen die u geniet als u besluit om een pelletkachel bij Bareld de Haan Klussenbedrijf aan te schaffen en te laten onderhouden:

  • Gratis advies
  • Laagste prijs
  • Complete service
  • Volledige garantie
  • Deskundig personeel

Bellen met Bareld de Haan over uw pelletkachel

U bereikt uw specialist voor de pelletkachel op telefoonnummer 06-11403332. We hebben al ontzettend veel mensen gelukkig mogen maken met een pelletkachel in o.a.: Groningen, Heerenveen, Drachten, Leek, Haren, Joure, Sneek, Hemrik, Burgum, Beetsterzwaag en Gorredijk.