Schoorsteenkanaal

Jong en dynamisch bedrijf voor alle soorten verbouwingen

Heeft u een specialist nodig voor aanleg en onderhoud van uw schoorsteenkanaal? In Noord-Nederland is Bareld de Haan Klussenbedrijf dan uw specialist. Wij zijn een jong en dynamisch klusbedrijf dat zorgt voor vakwerk aan uw schoorsteenkanaal. Dat echter niet uitsluitend. We hebben ons in de afgelopen 15 jaar namelijk ontwikkeld tot dé kachelspecialist van Noord-Nederland. Vanuit onze vestigingsplaats Hemrik (Friesland) werken wij voor zakelijke en particuliere opdrachtgevers in Friesland, Groningen en Drenthe. De aanleg van een schoorsteenkanaal is een van onze specialiteiten. Evenals het onderhoud aan het schoorsteenkanaal. Een groeiend aantal klanten doet een beroep op onze vaardigheid. Deze kenmerkt zich door nauwkeurig werk dat voordelig wordt uitgevoerd. We zorgen voor maatwerk. Precies de oplossing die passend is in uw situatie met het schoorsteenkanaal. Met volledige service en garantie op werk en materiaal. Dat spreekt voor Bareld de Haan Klussenbedrijf voor zichzelf.

Complete en gedeeltelijke verbouwingen

Bareld de Haan Klussenbedrijf is er uiteraard niet uitsluitend voor het schoorsteenkanaal. We kunnen uit de voeten met alle soorten verwarmingssystemen. Dat kan zijn omdat u onderhoud aan uw rookkanaal wenst. Het aanleggen van een centrale verwarming? Duurzame oplossingen met een pellet houtkachel? Dan bent u bij ons eveneens aan het juiste adres. Voor alle soorten verbouwingen kunt u bij ons terecht. Van het renoveren van uw badkamer tot het realiseren van elektra in uw serre. Leg ons uw wensen voor en wij zorgen voor een oplossing. Altijd een gratis en vrijblijvende offerte op maat! Bent u zelf met een verbouwing bezig en heeft u extra expertise en hulp nodig? Wij helpen u met net dat stukje extra waar u zelf te kort in schiet. Uw gehele verbouwing uitbesteden? Dan zorgen we van begin tot oplevering voor een professionele aanpak en uitvoering.

Waarom is een goed werkend schoorsteenkanaal belangrijk?

We noemen u een aantal redenen waarom het belangrijk is dat schoorsteenkanalen goed worden aangelegd en onderhouden:

  • Veiligheid voor u en uw gezin
  • Voorkom brand door verstopping
  • De laagst mogelijke energiekosten
  • Zo min mogelijke schadelijke stoffen
  • Voorkoming van vuiligheid in huis

Schoorsteenkanaal

Bellen over uw wensen voor het schoorsteenkanaal

Telefoonnummer 06-11403332 kunt u bellen voor informatie en offertes. U kunt een vrijblijvende afspraak met Bareld de Haan Klussenbedrijf in laten plannen. We komen dan bij u op locatie om een gericht advies te kunnen geven. Bijvoorbeeld over de opties die u heeft met het schoorsteenkanaal.