Schouw

Een rasechte specialist in kachels voor Noord-Nederland

Bent u op zoek naar een specialist voor oplossingen met uw schouw? Wilt u wellicht een geheel nieuwe schouw laten monteren? Eventueel met een inzethaard of pelletkachel? Ga dan naar de rasechte specialist in kachels in Noord-Nederland. Bareld de Haan Klussenbedrijf werkt in de drie noordelijke provincies. Wij zijn een jong bedrijf dat inmiddels toch al over zo’n 15 jaar aan ervaring beschikt. Deze ervaring zetten we samen met onze vakkennis in om u van dienst te zijn. We monteren secuur uw kachel. Bijvoorbeeld in de schouw. Heeft u een schouw waar u oplossingen voor zoekt? Laten we daar dan eens vrijblijvend over van gedachten wisselen. Wellicht kunnen wij u een optie bieden waar u zelf nog niet aan had gedacht. Onze prijzen zijn laag en onze service compleet.

Oplossingen voor de schouw

In veel oudere panden is een schouw aanwezig. Is deze nog volop in gebruik? Dan zorgen wij voor het nodige onderhoud. Is deze niet meer in gebruik, maar wilt u er wel iets mee? Dan denken we graag met u mee. Onze oplossingen zijn vakkundig en creatief. Altijd met een vakkundige montage en afgeleverd met oog voor de kleinste details. Zo kunt u bij Bareld de Haan Klussenbedrijf altijd rekenen op een resultaat van topklasse. Ongeacht uw budget of de huidige staat.

5 Ideeën met uw huidige schouw

In veel woningen zijn nog de schouwen uit de oorspronkelijke bouw terug te vinden. Hier zijn veel creatieve ideeën voor mogelijk. Denkt u bijvoorbeeld aan de volgende toepassingen:

  • Een inzethaard gebruiken
  • Een gashaard plaatsen
  • Pelletkachel monteren
  • Ombouw voor een kunstwerk
  • Een elektrische haard met ledverlichting plaatsen

Misschien verbaast u zich over het benoemen van ledverlichting. Hierbij willen we graag opmerken dat het gebruik van led steeds geavanceerder is geworden. Anno nu worden er toepassingen gemaakt, waarbij de ledverlichting zo nauwkeurig is dat er een vlammenspel ontstaat dat bijna niet van echt te onderscheiden is. U hoeft alleen de geur en het geluid van brandend echt haardvuur er nog maar bij te bedenken. Dat maakt dan misschien een échte haard toch de moeite waard.

Schouw

Het telefoonnummer van Bareld de Haan voor vragen over de schouw

U bereikt Bareld de Haan op telefoonnummer 06-11403332. Wij beantwoorden al uw vragen op het gebied van kachels en de verbouwing vakkundig. Reken op ons als het gaat om de beste kwaliteit tegen de voordeligste prijs. Wij zijn de specialist in oplossingen met uw schouw.