Klussenbedrijf Sneek

Kachels en verbouwingen vakkundig uitgevoerd in Sneek

Zoekt u een goed en vakkundig klussenbedrijf in Sneek? Kies voor de betrouwbare specialist voor kachel en verbouwing bij u in de buurt. In Sneek is Bareld de Haan Klussenbedrijf uw specialist voor de kachel. Een complete verbouwing uit laten voeren in Sneek? Reken op onze vaardigheid en ervaring. Wij zorgen voor een resultaat waar u trots op mag zijn. Een stukje extra hulp nodig bij uw verbouwing in Sneek? Dan schakelt u ons toch gewoon in voor die delen waar u zelf niet genoeg verstand of ervaring mee heeft? Bij Bareld de Haan Klussenbedrijf beschikken we over alle benodigde certificeringen. We mogen werken met gas, elektra en de waterleiding. Dan heeft u toch de belangrijkste voorzieningen in uw woning in Sneek gedekt? Ga vooral niet zelf aan de slag met gas en elektra. Kies voor de vakkundigheid en garantie op materialen en werk van Bareld de Haan Klussenbedrijf. Een offerte nodig? Dan maken we die snel en overzichtelijk voor u in orde. Reken op een voordelige prijs en een aanpak die voor u in de praktijk in Sneek werkt.

Uw kachel in Sneek is onze specialiteit

Ruim 15 jaar geleden is Bareld de Haan begonnen als specialist voor de kachel. We werken voor particulieren, maar ook zakelijke opdrachtgevers in heel Noord-Nederland. Onze expertise wordt gewaardeerd en de oplossingen die we bieden voor de kachel, werken in de praktijk. We zien een toename van het gebruik van de duurzame kachel. Steeds vaker vragen klanten ons om een pelletkachel te plaatsen. De gashaard moet plaats maken voor zo’n duurzame houtkachel, zoals een pelletkachel. Intussen blijven we zorgen voor goed onderhoud aan uw gashaard. De moderne gashaard biedt mogelijkheden om gas te combineren met duurzame energie. Heeft u hier in Sneek belangstelling voor? Maak dan een afspraak met Bareld de Haan Klussenbedrijf, zodat we er vrijblijvend verder over kunnen praten.

Klussenbdedrijf Sneek

Werkzaamheden van Bareld de Haan Klussenbedrijf in Sneek

In een kort overzicht noemen wij onze belangrijkste werkzaamheden:

  • Levering en onderhoud van uw kachel
  • Onderhoud en levering van rookkanaal, schouw en schoorsteenkanaal
  • Werkzaamheden aan gas en elektra
  • Verbouwing badkamer, toilet en keuken
  • Reparatie waterleiding en andere reparaties en renovaties

Contact opnemen over uw kachel of verbouwing in Sneek

Wilt u verduurzamen door bijvoorbeeld uw oude gashaard te vervangen voor een pelletkachel? Klussenbedrijf Bareld de Haan helpt u graag verder. Wij zijn gespecialiseerd in Kachels en verbouwingen. Vraag naar de mogelijkheden voor een verbouwing en voor uw kachel door te bellen met Bareld de Haan Klussenbedrijf op telefoonnummer 06-11403332. Bareld de Haan Klussenbedrijf? Uw specialist voor kachel en verbouwing in Sneek.