Verbouwing

Alle klussen in en rondom huis

Heeft u een allround specialist voor de verbouwing nodig? Bareld de Haan Klussenbedrijf is een onderneming uit het Friese Hemrik. Wij werken voor alle soorten opdrachtgevers in Noord-Nederland. Iedere verbouwing is wat ons betreft maatwerk. Precies en nauwkeurig werk. Daar staan we voor als allround specialist bij uw verbouwingen. Daarbij zijn we gespecialiseerd in kachel en verwarming. Bent u zelf met een verbouwing bezig? Is het timmerwerk helemaal aan u besteed, maar moet u hulp inschakelen voor het aanleggen van de centrale verwarming? Of bent u niet volledig zeker dat u zelf de elektra vakkundig aan kunt leggen? Dan zijn dat twee situaties waar u Bareld de Haan voor inschakelt. Samen zorgen we dat uw verbouwing optimaal verloopt. Voordelig werken en secuur afwerken. Daar gaat Bareld de Haan voor bij iedere verbouwing.

Een verbouwing aan de schouw

Bareld de Haan kan uit de voeten met alle soorten verbouwingen. Daarbij zijn we specialist voor werkzaamheden op het gebied van de kachel en centrale verwarming. Bij de renovatie of ombouw van een schouw worden we regelmatig ingeschakeld, omdat we met creatieve oplossingen komen en zorgen voor een solide werkende verwarming. Duurzaam en nauwkeurig afgewerkt. Heeft u bijvoorbeeld een klassieke woning met een schouw? Wilt u een solide en/of creatieve oplossing hiervoor? Laten we daar binnenkort dan eens over doorpraten. Dat kan bij u op locatie. We kunnen dan direct de situatie bekijken en de oplossingen ervoor bespreken. Wij werken voordelig en geven een vrijblijvend en gratis advies. Ons werkgebied is Noord-Nederland.

Werkzaamheden tijdens een verbouwing

Om u een voorbeeld te geven van de aard en omvang van onze werkwijze noemen we u een aantal werkzaamheden die we vaak uitvoeren:

  • Aanleg centrale verwarming
  • Vernieuwing elektriciteit
  • Realiseren aanbouw
  • Verbouwing badkamer
  • Plaatsen en onderhouden duurzame pelletkachel

Laat ons uw wensen weten, zodat wij kunnen komen met de meest praktische opties. Hieronder vindt u ons telefoonnummer.

Contactgegevens voor hulp bij uw verbouwing

Bareld de Haan Klussenbedrijf kunt u bereiken door te bellen met telefoonnummer 06-11403332. Ons advies is gedegen, gratis en vrijblijvend. Mogen we een offerte voor u uitbrengen? Dan zorgen we voor transparante en duidelijke prijzen. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent. Wilt u een afspraak maken voor een komende grote of kleine klus? Reken dan bij ieder soort verbouwing op Bareld de Haan Klussenbedrijf.

Verbouwing